PLANLEGGING

Det viktigste man kan planlegge under russetiden, er budsjettet man kommer til å bruke. Det er ikke morsomt å være midt i russetiden uten penger. Da er det veldig viktig å legge av penger sånn at man ikke plutselig kommer i underskudd under russetiden. Sett opp et budsjett som passer til deg og lev etter det.

Når det gjelder planlegging av kjøretøy – er dette mye mer som må ordnes enn hva man tror, før man begynner. Det er utrolig mye arbeid som må gjøres. Man må male, snekre, fikse lydanlegg, lysanlegg – ja, det er mye som skal være i orden når russetiden begynner. Videre er det mange som prøver å skaffe seg sponsorer sånn at man får et høyere budsjett på kjøretøyet.

Hvor tidlig man bør begynne å planlegge er individuelt – men det skader aldri å være tidlig ute. Å ha spart opp penger før alle andre, skader ingen – og er egentlig bare en fordel for deg selv. En bør også begynne å planlegge alt som har med kjøretøyet å gjøre, en stund før russetiden kommer. Det er ikke noe morsomt å stå midt i russetiden med et halvferdig kjøretøy som man blir flau over å si er sin.

Sjekk ut russehjelpen.no!